Contact

Welkom bij Fluente Haarmode!

Bij ons staat het contact met onze klanten en partners hoog in het vaandel. We willen graag dat u zich gehoord en gewaardeerd voelt, dus we bieden altijd een luisterend oor en streven ernaar om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

We nodigen u van harte uit om onze salon te bezoeken en te genieten van onze professionele haarverzorgingsdiensten. Of u nu komt voor een knipbeurt, kleurbehandeling, styling of een compleet nieuwe look, we zijn er om u te helpen uw haarwensen te realiseren.

We begrijpen dat iedereen een andere voorkeur heeft als het gaat om communicatie, daarom staan we open voor diverse manieren van contact. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, social media of het contactformulier op onze website. We beantwoorden uw vragen en opmerkingen zo snel mogelijk, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

We hopen u binnenkort in onze salon te verwelkomen en u de beste haarverzorgingservaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

 

Fluente Haarmode
Buurmalsenplein 4
5043 XL Tilburg
013 - 205 0 305


  • 013 - 205 0 305
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Di t/m Za
®© {2018} All Rights Reserved. Fluente Haarmode B.V. - Buurmalsenplein 4 - 5043 XL Tilburg